Skip to main content

Veterantattoon i Stockholm, 3 dagar

Pris från:
2 295:-
Dagar:3
Internetrabatt, vid köp för minst 1500kr, per vuxen: 100:-
Bussresa T/R, reseledare, övernattning i del av dubbelrum med frukost samt biljett till föreställningen.
Boka resa

Dag 1             Hemorten - Stockholm
Vi åker upp till Stockholm på förmiddagen och checkar in på vårt hotell, vi kommer att bo på Best Western Capital Hotel. Därefter har ni kvällen fri för att se och upptäcka Stockholm.

Dag 2             Stockholm
Dagen börjar med en härlig frukost på hotellet innan vi gemensamt åker in till centrum för en stadsrundtur. Sen blir det egen tid på stan innan vi samlas för att åka tillbaka till hotellet för att göra oss i ordning för kvällens show på Hovet.

Under föreställningens två timmar på Hovet i Stockholm kommer publiken att bjudas på figurativa program och musik från några av Sveriges bästa musikkårer, en historisk tillbakablick över de insatsområden som Sverige har deltagit i, samt en storslagen final med över 300 musiker, dansare, fanbärare, soldater och veteraner.
Läs mer på: http://veterantattoo.se/

Dag 3             Stockholm - Hemorten
Vi tar lite sovmorgon innan vi åter frukost och packar in oss is bussen. Vi stanna för att äta lunch på vägen hem. Beräknad hemkomst ca kl. 17:00.

Sök resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
19/10BussBest Western Capital HotelMer än 82 295:-Boka

Hotell

Best Western Capital Hotel

Best Western Capital Hotel

BEST WESTERN Capital Hotel är ett hemtrevligt och familjärt hotell med ett bekvämt läge nära Stockholmsmässan, Globen och Stockholm centrum. Vi erbjuder en hög och personlig service till alla våra gäs...

Resekalender

25/7Ullaredfrån 200:-