Truckstar Festival

Innehållsförteckning
Tidtabell
Dagsprogram


Följ med oss på en riktigt lastbilsfest. Vi åker till Truckstar Festival i Assen för att titta på över 2000 lastbilar som sträcker sig i 4 kilometer.  

 

I resans pris ingår: Bussresa, vägskatter, broavgifter, färjebiljetter, 2-dagars entrébiljett till mässan och del i dubbelrum ink frukost.

 

Pris från: 5695:-


 

06.00 Klippan, Bussgaraget
06.30 Ängelholm,Shell/Gobiten
07.00 Helsingborg, Circle K Ättekulla
07.45 Malmö,Hyllie/Arena bussparkeringen Arenagatan

 

 

Dag 1
Vi rullar ifrån respektive anslutningsorter till Malmö för att ta Öresundsbron över till Danmark och sedan vidare till Tyskland med färjan. Väl framme i Tyskland har vi ca 45 mil tills vi anländer till vårt hotell i Stadskanaal i Holland.

Dag 2
Vi äter vår gemensamma frukost på hotellet innan det är dags att kliva på bussen för att bege oss mot Truckstar festivalen i Assen. Här får vi se över 2000 lastbilar som sträcker sig 4 kilometer.

Dag 3
Även denna dag beger vi oss till Truckstar festivalen. Vid dagens slut beger vi oss en bit mot Amsterdam för att se alla lastbilar lämna festivalen. Därefter vidare mot hotellet. 

Dag 4
Efter frukosten beger vi oss hemåt, men innan vi åker färjan över till Danmark stannar vi för lite shopping i Heiligenhafen. Åter i Malmö ca 20.00.

Avgångar och priser

Destination Dagar Avresedatum Hotell Pris Platser
Truckstar Festival42024-07-26Best Western Hotel Stadskanaal5695:-0Inga platser kvar

Nyhetsbrev

Katalogbeställning

Beställ

Kontakta oss

Formulär

Kontakta oss