Vallarna

Innehållsförteckning


Följ med oss på en skrattfest till Vallarna!

Innan föreställningen kommer vi att inta lunch på Kvibille Gästgivaregård.

Åsa-Nisse uppstår i en nyskriven skrattfest på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid tillsammans med en ensemble full av publikfavoriter på Sveriges vackraste utomhusscen.
När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Kent Vickell) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapnen.

Men när han och hans fru Eulalia (Annika Andersson) ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar de 70 år framåt i tiden.

I Knohult 2021 är inget sig likt. Den rike affärsmannen Sjökvist (Stefan Gerhardsson) verkar ha köpt upp hela bygden och hotar dessutom att vräka Klabbarparns barnbarn Tobias från sin gård. Åsa-Nisse och Eulalia dras in i en galen härva av mutor, missförstånd och skumma affärer. Det blir inte lättare när man adderar den älskvärda men hunsade äldre damen Sonja (Siw Carlsson), en bakverksälskande polis, en stelbent kommunrepresentant och nymodigheter som mobiltelefoner till kaoset.

Hur ska de rädda gården och bevra bygden? Och framförallt, kommer de hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950?

I rollerna: Jojje Jönsson, Annika Andersson, Siw Carlsson, Stefan Gerhardsson, Mikael Riesebeck, Kent Vickell, Jessica Heribertsson och Klas Wiljergård.

Vi reserverar oss för ändringar i besöksmål samt program som kan komma att uppstå på grund av Covid-19.

ResTeamet, Bussresor, Bussarrangör, Vallarna, Falkenberg

 

 

 

Pris från: 995:-


Avgångar och priser

Destination Dagar Avresedatum Hotell Pris Platser
Vallarna82021-07-25Inget Hotell995:->8BOKA
Vallarna12021-08-01Inget Hotell995:->8BOKA

Nyhetsbrev

Katalogbeställning

Beställ

Kontakta oss

Formulär

Kontakta oss