Med smak av Halland

Innehållsförteckning
Tidtabell


Halland har mycket att erbjuda i matväg och är känt för sina goda råvaror. Det kryllar av fina gårdsbutiker, restauranger och caféer.

På den här resan får vi upptäcka en del av allt det goda som finns.

Vi börjar dagen med att åka till syltfabriken Hafi Hallandsfruktindustri som ligger norr om Halmstad. Här börjar vi med förmiddagsfika och en presentation av företaget som har en rik historia. Vi får sedan tid att botanisera bland alla härliga produkter som de tillverkar och köpa med oss godsaker hem.

När vi fyllt varukorgen är det dags att åka till Johnssons gård som ligger strax utanför Varberg. Vi får en kort presentation av gården innan vi sätter oss ned för att äta en smarrig lunch på Spiseriet som även denna finns på Johnssons gård. Därefter finns det tid att gå runt i de olika butikerna som finns på gården. Här finns bland annat bageri, keramik, blommor och inredning.

Mätta och belåtna rullar bussen vidare till Gudmundsgården som är Hallands första gårdscharkuteri. Vi fikar i deras mysiga café och får även möjlighet att inhandla något läckert i deras gårdsbutik. Sista stoppet på denna resa blir till gårdsbutiken på Wapnö där vi för möjlighet att köpa med oss läckerheter hem. På gården tillverkas allt från mejeriprodukter, mjöl, öl, lemonad, kött- och charkprodukter från gårdens nötkött.

Beräknad hemkomst till Helsingborg ca 19.00.

Vi reserverar oss för ändringar i besöksmål samt program som kan komma att uppstå på grund av Covid-19.

 

 

ResTeamet, Bussresa, Bussarrangör, Med Smak av Halland, Madaresa, Hafi, Johnssons Gård, Spiseriet, Gudmundsgården, Wapnö

Pris från: 795:-


07:00 Klippan, Torget/Gästis
07:05 Kvidinge, fd banken (Västra Storg 8)
07:15 Åstorp, Lidl
07:35 Helsingborg, Hamntorget
08:00 Ängelholm, Shell/Godbiten

Avgångar och priser

Destination Dagar Avresedatum Hotell Pris Platser
Med smak av Halland12021-06-02Inget Hotell795:->8BOKA
Med smak av Halland12021-09-08Inget Hotell795:->8BOKA

Nyhetsbrev

Katalogbeställning

Beställ

Kontakta oss

Formulär

Kontakta oss