Rostock Oktoberfest 2021

Innehållsförteckning
Dagsprogram


Rostock är en Hansastad med gemyt och flotta byggnader vilket vittnar om en enorm rikedom under Hansatiden. Här finns trendiga butiker och varuhus samt trevliga serveringar och restauranger.

Festen äger rum i Rostocks stadshamn, tältet rymmer plats för hela 2.500 personer. Det är en traditionell Oktoberfest som firas, med bayerska specialiteter, livemusik och DJ!

Pris från: 2995:-


Dag 1 Hemorten - Rostock ca 20 mil
Vi rullar från våra anslutningsorter till Malmö för att ta Öresundsbron över till Danmark och sedan vidare till Tyskland med färjan. Vi bor mitt i centrala Rostock, endast ett stenkast från den härliga gågatan Kröpeliner Strasse. Ankomst till Rostock under eftermiddagen.

Dag 2 Rostock
Efter en välsmakande frukost bjuder vi på en gratis stadspromenad med vår reseledare. Resten av dagen spenderar vi på egen hand, inträde till oktoberfesten denna dag ingår i resans pris. 

Dag 3 Rostock - Hemorten ca 20 mil
Via färjan från Tyskland når vi Danmark och sätter kursen mot Öresundsbron. Ankomst Malmö ca 18.00.

Gränshandel
Ca 1 timme. Första eller sista dagen stannar vi vid någon av gränsbutikerna för inhandling av alkoholhaltiga eller alkoholfria drycker.

Rostock Oktoberfestival 2020 är framflyttad till april
Rostock Oktoberfestival är framflyttad till den 24 april. Läs mer på den officiella hemsidan om vad festivalen har att erbjuda: Läs mer här

Avgångar och priser

Destination Dagar Avresedatum Hotell Pris Platser
Rostock Oktoberfest 202132021-04-23Radisson Blu Hotel, Rostock2995:->8BOKA

Nyhetsbrev

Katalogbeställning

Beställ

Kontakta oss

Formulär

Kontakta oss