Whiskymässa i Burg

Innehållsförteckning
Extra kilo!
Tidtabell


Följ med till shoppingparadiset Burg och Burgs whiskymässa! Tyskland har öppnat upp gränsen för oss! På grund av Tysklands restriktioner för Covid-19 krävs det munskydd på färjan samt på mässan och i butiken. Ta med eget munskydd samt egen handsprit. Vi har även dragit ner på antalet i bussen till 35 personer. Bussen tar 56 personer så att vi kan sprida ut er.

Calles i Burg öppnar under en helg upp för en whiskymässa där vi får chansen att verkligen få ta del av, smaka på samt lära oss mer om whisky!  Whisky, denna gudomligt spännande dryck som är så älskad av så många!

Mässan äger rum i ett stort tält och ligger vid Calles butik. Under 1 timme har vi möjlighet att nyttja våra poletter på mässan, därefter fortsätter vi in i butiken.

I resan ingår 5 poletter per person som kan användas till smakprover.

Efter att ha handlat billiga varor och insupit all lärdom av mässan väntar färjor med god mat och dryck. Åter i Malmö, Lockarp ca 19.00.

OBS! Chauffören har rätt att avvisa personer med större mängder alkohol/tobak! Max 75 kg/person. Bagagekärror/vagnar undanbedes!

Åldersgräns: 21 år.

Denna destination har för tillfället inga avresor


Köp till extra många kilo så du kan shoppa extra mycket! 

50kg extra för 200kr

06:25 Klippan, Torget/Gästis
06:30 Kvidinge, fd banken (Västra Storg 8)
06:40 Åstorp, Lidl
07:00 Ängelholm, Shell/Godbiten
07:25 Helsingborg, Hamntorget
07:55 Landskrona, Biltema
08:20 Lund E6, Flädieavfarten Circle K
08:50 Malmö, Lockarp Shell/Mc Donalds

Nyhetsbrev

Katalogbeställning

Beställ

Kontakta oss

Formulär

Kontakta oss