Gruppresor

Vi på ResTeamet har stor erfarenhet av grupp- och konferensresor. Vi har ett brett kontaktnät över Sverige och resten av Europa som borgar för hög kvalitet och stort utbud. vi gör alla resor så att de passar just Er förening och vi skräddarsyr resan utifrån era önskemål och behov. 

Hör av er till oss så berättar vi mer.

Välkommen med din förfrågan!
mail: Info@resteamet.se    telefon: 0435-10001

 

 

Nedan ger vi förslag på dagsturer och flerdagarsresor:

Slottstur i Skåne Tid: året runt
Vi åker från hemorterna och sätter kurs söderut. Dagen börjar med ett besök på statarmuseet söder om Bara, först blir det förmiddagskaffe och sen får vi en guidad visning. Efter detta besök klättrar vi på samhällsstegen. Precis efte r statarmuseet stannar vi till utanför Torups slott innan vi kör vidare till Svaneholm där vi äter lunch. Mätta och belåtna åker vi vidare till Krageholm, vi passerar Marvinsholm på vägen. På Krageholm tar Fritz Piper emot oss och visar runt oss på slottet. Via Sjöslotten Bellinga (går inte att se från vägen), Snogeholm och Sövdeborg) åker vi till eftermiddagskaffet hos Sjöbo kaffestuga. På vägen hem tar vi några omvägar förbi ett par slott.

 Snapphanetur Tid: året runt 
Vi lämnar våra hemorter och kör österut mot Göinge. I Tyringe svänger vi av söderut mot Matteröd och Brönnestad. Vi åker förbi byarnas kyrkor som bär en del historia från Snapphanarnas tid. Härifrån, på små vägar, tar vi oss till Hovdala slott som var hårt ansatt under krigen på 1600-talet. Här blir vi serverade förmiddagskaffe innan våra två fantastiska guider tar emot oss och visar runt i den Ehrenborgska våningen och berättar slottets historia. Från Hässleholm styr vi kosan mot lunchen och sedan vidare norrut på småvägar. Under eftermiddagen besöker vi Sporrakulla gård och vi åker en bit på Ryavägen som band ihop Småland med Skåne. Vi åker självklart också förbi Lönsboda och Loshult. På vägen söderut mot eftermiddagskaffet utanför Vinslöv passerar vi Hönjarumsskans, den enda svenska befästningen som friskyttarna själva lyckades inta under skånska kriget. 

Älgsafari Tid: april-oktober
Efter lunch åker vi från hemorten för att åka på älgsafari utanför Markaryd. Väl framme i Smålandet stiger vi ombord på det rymliga safaritåg som tar oss med ut i älghägnet. Den 3 kilometer långa turen tar cirka 45 minuter och lokföraren guidar under turen. Vi får se älgar och även bison under turen. Efteråt fikar vi på våfflor och kaffe. 

Söderslätt Tid: april-september
Vårt första stopp blir på Johannamuseet där vi börjar med kaffe och fralla innan vi får en guidad visning av museets fantastiska samling. Sen är det dags för en smaklig lunch på Tegelberg golfklubbsrestaurang. Vi beger oss sen lite västerut mot Trelleborgs hållet, där gör vi ett besök på Hallongården. Först får vi en visning över deras fina odlingsfält innan det blir dags för en härlig sommarfika med hallontema.

Österlen Tid: året runt, gärna april-oktober 
Vi börjar denna dag med att åka mot Österlen och Brösarp. Väl i Brösarp gör vi ett stopp för att besöka Brösarps gästis för förmiddagsfika. Färden för oss sedan vidare till Borsta Kongen för en visning och tid för shopping. Lunchen intar vi sedan på Kiviks musteri. Vidare fortsätter vi till Knäbäckshusen. Eftermiddagsfika intar vi sedan på Kaffestugan Annorlunda. Sedan rullar bussen tryggt hem igen. 

 

Nyhetsbrev

Katalogbeställning

Beställ

Kontakta oss

Formulär

Kontakta oss