Gruppresor

Vi på ResTeamet har stor erfarenhet av grupp- och konferensresor. Vi har ett brett kontaktnät över Sverige och resten av Europa som borgar för hög kvalitet och stort utbud. Vi gör alla resor så att de passar just Er förening och vi skräddarsyr resan utifrån era önskemål och behov. 

Hör av er till oss så berättar vi mer.

Välkommen med din förfrågan!
info@resteamet.se 
 0435-10001

 

Nedan ger vi förslag på dagsturer:


Snapphanetur
Tid: Året runt 
Vi lämnar våra hemorter och kör österut mot Göinge. I Tyringe svänger vi av söderut mot Matteröd och Brönnestad. Vi åker förbi byarnas kyrkor som bär en del historia från Snapphanarnas tid. Härifrån, på små vägar, tar vi oss till Hovdala slott som var hårt ansatt under krigen på 1600-talet. Här blir vi serverade förmiddagskaffe innan våra två fantastiska guider tar emot oss och visar runt i den Ehrenborgska våningen och berättar slottets historia. Från Hässleholm styr vi kosan mot lunchen och sedan vidare norrut på småvägar. Under eftermiddagen besöker vi Sporrakulla gård och vi åker en bit på Ryavägen som band ihop Småland med Skåne. Vi åker självklart också förbi Lönsboda och Loshult. På vägen söderut mot eftermiddagskaffet utanför Vinslöv passerar vi Hönjarumsskans, den enda svenska befästningen som friskyttarna själva lyckades inta under skånska kriget. 

Älgsafari
Tid: april-oktober

Efter lunch åker vi från hemorten för att åka på älgsafari utanför Markaryd. Väl framme i Smålandet stiger vi ombord på det rymliga safaritåg som tar oss med ut i älghägnet. Den 3 kilometer långa turen tar cirka 45 minuter och lokföraren guidar under turen. Vi får se älgar och även bison under turen. Efteråt fikar vi våfflor och kaffe.

Söderslätt
Tid: april-september

Vårt första stopp blir på Johannamuseet där vi börjar med kaffe och fralla innan vi får en guidad visning av museets fantastiska samling. Sen är det dags för en smaklig lunch på Tegelberg golfklubbsrestaurang. Vi beger oss sen lite västerut mot Trelleborgs hållet, där gör vi ett besök på Hallongården. Först får vi en visning över deras fina odlingsfält innan det blir dags för en härlig sommarfika med hallontema.

Österlen
Tid: Året runt, gärna april-oktober  
Vi börjar denna dag med att åka mot Österlen och Brösarp. Väl i Brösarp gör vi ett stopp för att besöka Brösarps gästis för förmiddagsfika. Färden för oss sedan vidare till Borsta Kongen för en visning och tid för shopping. Lunchen intar vi sedan på Kiviks musteri. Vidare fortsätter vi till Knäbäckshusen. Eftermiddagsfika intar vi sedan på Kaffestugan Annorlunda. Sedan rullar bussen tryggt hem igen. 

 

Nyhetsbrev

Katalogbeställning

Beställ

Kontakta oss

Formulär

Kontakta oss