Gruppresor

Vi på ResTeamet har stor erfarenhet av grupp- och konferensresor. Vi har ett brett kontaktnät över Sverige och resten av Europa som borgar för hög kvalitet och stort utbud. Vi gör alla resor så att de passar just Er förening och vi skräddarsyr resan utifrån era önskemål och behov. Nedan finns några förslag.

Hör av er till oss så berättar vi mer.

Välkommen med din förfrågan!
info@resteamet.se 
 0435-10001

Klippan med omnejd
Vi beger oss först till Rosenberg i Åstorp där vi äter lunch. Vi åker sedan vidare till Klippan och besöker Petrikyrkan och Yllefabriken. Därefter intar vi eftermiddagsfika på Klåveröds logi och café i mysig och lugn omgivning.

 

Ven                                                                            Tid: maj-augusti              
Vi börjar dagen med att åka till Landskrona där vi tar färjan över till Ven. När vi har anlänt tar vi traktortåget som ska köra oss runt på ön. Vi besöker Tycho Brahe museet där vi får en guidad visning. Därefter åker vi vidare till Spirit of Ven där vi äter lunch och får en visning i destilleriet. Sista stoppet blir på Konstnärsgården Marienlund. Välkommen till konstnären Céleste. Gammal bondgård som numera inhyser ett större konstgalleri. Här ställer Céleste ut sin konst. Trädgård med skulpturpark, kaffestuga, målerikurser och rum för resande. Där bjuds det även på kaffe och kaka.

 

Söderslätt                                                                        Tid: april-september        
Vårt första stopp blir på Johannamuseet där vi börjar med kaffe och fralla innan vi får en guidad visning av museets fantastiska samling. Sen är det dags för en smaklig lunch på Tegelberg golfklubbsrestaurang. Vi beger oss sen lite västerut mot Trelleborgs hållet, där gör vi ett besök på Hallongården. Först får vi en visning över deras fina odlingsfält innan det blir dags för en härlig sommarfika med hallontema.

 

Med smak av Halland                                      Tid: maj-augusti                
Vi åker norrut till vårt grannlän Halland där vi börjar dagen med ett besök på Kvibille Gästgivaregård där vi intar en förmiddagsfika och får tid att besöka ostbutiken. Därefter kör vi vidare mot gårdsbutiken Hafi Hallandsfruktindustri där vi först får en kort presentation av företaget och därefter tid att inhandla deras goda delikatesser av sylt, marmelader och annat gott. Efter vi har botaniserat bland godsakerna åker vi till Öströö Fårfarm och intar en smarrig lunch. Mätta och belåtna åker vi ut på deras lammsafari alt. får vi se hur vallningen går till. Vi avslutar dagen med eftermiddagskaffe. 

 

Kullaberg vinprovning                                          Tid: maj-augusti
Under eftermiddagen lämnar vi hemorten för att bege oss mot Höganäs hamnkrog där vi intar vår lunch. Mätta och belåtna beger vi oss till Kullabergs vingård där vi får på stående fot testa lite viner och höra lite om deras gård. Efter ett trevigt besök på Kullabergs vingård beger vi oss mot Engelbrekts Äpple gård. Här får vi en tur och får förhoppningsvis se när träden står i blom och får höra lite om deras gård. Därefter åker vi vidare till Enkegården för att bli serverade vårt eftermiddagskaffe innan det är dags att kliva på bussen för att bege oss hemåt. 

 

Ivön                                                                            Tid: mars-augusti
Första uppehåll blir på Flädergården i Sjunkaröd, som ligger strax utanför Vinslöv där kaffe och goda frallor väntar. Här kommer vi att få lite information om gårdens odling av fläder och pelargoner samt tillfälle till inköp. På väg till Ivön stannar vi för lunch. Vidare färd mot Ivön där vi tar vajerfärjan över till ön. Här kommer vi bland annat att besöka Ivöklack och öns lilla kyrka. Efter denna naturupplevelse kommer vi att på hemvägen stanna till för eftermiddagskaffe hos BoEvas trädgårdscafé.

 

Nyhetsbrev

Katalogbeställning

Beställ

Kontakta oss

Formulär

Kontakta oss